• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Naturis persbrok glutenvrij (7)

Naturis hondenvoer persbrok glutenvrij is een speciale brok die zeer geschikt is voor de gevoelige hond.

Naturis hondenvoer persbrok Glutenvrij.

Naturis hondenvoer brokken

Naturis hondenvoer persbrok glutenvrij

Naturis hondenvoer persbrok glutenvrij is een brok met een heel hoge voedingswaarde omdat deze brokken, zoals het woord al zegt, geperst worden. Onze persbrokken worden allemaal koudgeperst en het is net doordat er geen al te hoge temperaturen aan te pas komen dat er zo een hoge voedingswaarde en goede darmopneembaarheid bewaard blijven.

Naturis persbrok Glutenvrij is ideaal om in combinatie met vers vlees te geven daar de vertering van persbrokken en vlees bijna identiek zijn. Bij deze brok mag het vlees zelfs onder de brok gemengd worden, indien gewenst. Houd er wel rekening mee dat eenmaal een hond gewend is dat er altijd iets onder de brok zit, hij de brokken hoogstwaarschijnlijk niet meer zonder vlees er onder zal wensen te eten.

Naturis hondenvoer persbrok Glutenvrij zonder gluten bereid:

Deze persbrokken kunnen dienen voor honden die vaak vlees gevoerd krijgen, die een gevoelig maag- en darmstelsel hebben, die allergisch zijn aan bepaalde granen zoals bijvoorbeeld tarwe.

De persbrok zonder gluten bereid heeft een hoge opname door zijn uitstekende grondstoffen en er moet zeer weinig van gevoerd worden. U dient de brok zeker af te wegen en de aanbevolen voedingshoeveelheid zeker niet overschrijden in de beginfase.

Indien u overschakelt van geëxpandeerde brok op persbrok is het aan te raden om uw huidige brok eerst volledig op te maken en daarna voorzichtig te beginnen met de persbrok. De eerste dag geeft u 1/3 van zijn benodigde hoeveelheid, dag twee geeft u 2/3 van de benodigde hoeveelheid en indien dit goed gaat, geeft u vanaf dag drie zijn normale portie zoals aangegeven staat in de voedingstabel. Deze brok zeker afwegen want het is een van nature erg zware brok en het gaat misschien voor u lijken dat u erg weinig moet geven qua volume!

 

Naturis hondenvoer persbrok Glutenvrij is verkijgbaar in diverse verschillende smaken.

Naturis eend persbrok hypoallergeen
€47,50
Naturis puppy xl
€45,95
Toon 1 - 7 van 7